Zwembad onderhouden met onze servicedienst

SOLTECH ZWEMBADTECHNIEK

 

Wilt u uw zwembad onderhouden? Sluit u dan snel aan bij onze servicedienst! Soltech Zwembadtechniek kan namelijk een complete service bij u op locatie bieden. Van garantieverzoeken tot onderhoud, reparaties en montage.

Wij hebben altijd diverse onderdelen voor zwembad onderhoud in onze service bus klaarliggen. Hierdoor kunnen we storingen of gebreken op locatie vaak direct verhelpen. Heeft u onze montage- of reparatieservice nodig? Neem dan direct contact op. Wij komen langs om uw zwembad te onderhouden!

CONTACT OPNEMEN

Zwembad onderhouden

Regelmatig uw zwembad onderhouden

Regelmatig zwembadonderhoud zorgt er voor dat u lang kunt genieten van uw binnen- of buitenbad met garantie dat alle accessoires naar behoren werken. Doordat wij onze toebehoren zelf produceren in onze eigen productiehal, kunnen wij snel inschatten hoe wij het onderhoud het beste kunnen aanpakken of dat er een reparatie moet komen.

Bij onze complete service kijken we niet alleen naar de staat van het zwembad maar ook naar de waterkwaliteit. Dit doen wij door:

  • Ontsmetting
  • Juiste verwarming
  • Reiniging

Door het zwemwater op juiste manier te behandelen kunt u zorgeloos genieten van uw zwembad. Soltech zwembadtechniek neemt het complete onderhoud voor zwembaden van u uit handen.

NEEM CONTACT OP

Onderhoud met moderne zwembadtechnieken

Tijdens het aanleggen van uw polypropyleen zwembad of andere toebehoren zoals zwembadafdekking, zorgen wij er altijd voor dat de juiste zwembadtechniek wordt toegepast. Deze technieken maken het schoonhouden van uw zwembad erg gemakkelijk.

Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een reinigingssysteem van pompen en filters, waardoor het zwemwater helder blijft. Ook zorgt de aanschaf van andere toebehoren zoals een zwembadafdekking of zwembadrobot ervoor dat zwemwater langer schoon blijft. Hierdoor hoeft u ook minder onderhoud te plegen. Kortom, moderne zwembadtechnieken helpen u het zwembad onderhouden.

Vragen over montage en zwembadonderhoud?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag als het gaat om montage, reparatie en zwembadonderhoud.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550131
info@soltech.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak

Cookieverklaring
Privacyverklaring