ZWEMBADAFDEKKING VAN SOLDECK POOLCOVERS

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SOLDECK ZWEMBADAFDEKKING

Met de poolcovers van Soldeck kiest u voor een stevige zwembadafdekking welke voorkomt dat er viezigheid in uw zwembadwater terechtkomt, terwijl u gelijktijdig energie bespaart op de verwarming van uw water. Onze zwembad bedekking met polycarbonaat solar lamellen zorgt ervoor dat er minder verdamping plaatsvindt.

De antivuilkamer is speciaal ontwikkeld om vuil af te voeren. Bovendien beschermt de bedekking het zwembadwater tegen zonlicht zodat er geen algen gaan groeien.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van poolcovers? Bij Soldeck BV heeft u de keuze uit drie varianten: Polycarbonaat solar, polycarbonaat transparant en polycarbonaat solar metallic grijs. Voor buitengebruik raden we de solar lamellen aan, waarmee u energie bespaart terwijl u het water afdekt. Heeft u een binnenzwembad? Dan volstaat afdekking met de transparante lamellen van Soldeck poolcover.

Bent u benieuwd naar de specificaties? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze zwembadafdekking!

Waarom zijn de zwembadlamellen van soldeck een goede investering?

We kunnen ons voorstellen dat u een afdekking voor uw zwembad aanschaft met het oog op hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan plastic, zand, insecten of bladeren die door de wind in uw water belanden. Dat is met de zwembadlamellen van Soldeck verleden tijd.

Bovendien bespaart u met de solar lamellen aanzienlijk op de energiekosten van uw zwembad door de goede isolatie. In de nacht daalt de temperatuur over het algemeen enkele graden, maar met de bedekking behoudt het water in uw zwembad de warmte. Een zwembad brengt tevens gevaren met zich mee. U wilt niet dat uw kinderen of huisdieren in het water vallen wanneer u even niet oplet.

Onze producten dragen bij aan de veiligheid van de omgeving door het grote volume met een extra hoog drijfvermogen. Soldeck is ons eigen merk van zwembadafdekking. Wij staan garant voor energiebesparing, veiligheid en afscherming tegen vuil.

 

Energiebesparende solar lamellen voor uw zwembad

Zwembadeigenaren willen genieten van het water, terwijl zij zich geen zorgen maken over het onderhoud. Onze bedekking met polycarbonaat zwembadlamellen is speciaal ontworpen om een zwembad schoon te houden. Een bijkomend voordeel is de isolatie de energiebesparende solar zwembadafdekking.

We bieden de solar afdekking aan in twee kleurvarianten: standaard en metallic grijs lamellen. Dit model warmt het zwemwater op door middel van het zonlicht. Door de isolerende eigenschap wordt de temperatuur behouden, waardoor u bespaart op de energiekosten.

Voor binnenzwembaden is dit niet noodzakelijk, omdat deze ruimtes niet verwarmd worden door zonlicht. In dit geval is het transparante model van onze zwembadlamellen voldoende om uw water te beschermen tegen vuil.

De bediening van het volautomatische oprolsysteem is eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u de afdekking over uw zwembad laten schuiven en andersom.

 

Zwembad bedekking van soldeck op maat gemaakt

Ieder zwembad is verschillend, daarom leveren we bij Solline Groep maatwerk voor iedereen. We hebben deskundige ontwerpers in dienst, die uw product nauwkeurig op maat maken. Solline Groep is werkzaam in Nederland, België en Duitsland, maar ook in andere Europese landen kunnen wij een lamellen oprolsysteem leveren.

We vinden het belangrijk dat u lange tijd kunt genieten van de afdekking en daarom bieden wij een uitgebreide garantie periode. Op de elektronische apparatuur ontvangt u standaard 3 jaar volledige garantie en op de lamellen is dat 5 jaar.

Meer weten over Soldeck Poolcovers?

De op maat gemaakte zwembad bedekking kan binnen 15 dagen geproduceerd worden. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de Soldeck Poolcovers voor nieuwe zwembadafdekking.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550131
info@soldeck.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten