ZWEMBADAFDEKKING VAN SOLDECK POOLCOVERS

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SOLDECK ZWEMBADAFDEKKING

Met de poolcovers van Soldeck kiest u voor een stevige zwembadafdekking welke voorkomt dat er viezigheid in uw zwembadwater terechtkomt, terwijl u gelijktijdig energie bespaart op de verwarming van uw water. Onze zwembad bedekking met polycarbonaat solar lamellen zorgt ervoor dat er minder verdamping plaatsvindt.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van poolcovers? Bij Soldeck BV heeft u de keuze uit drie varianten: Polycarbonaat solar, polycarbonaat transparant en polycarbonaat solar metallic grijs. Voor buitengebruik raden we de solar lamellen aan, waarmee u energie bespaart terwijl u het water afdekt. Heeft u een binnenzwembad? Dan volstaat afdekking met een transparant lamellendek van Soldeck poolcover.

Bent u benieuwd naar de specificaties? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze zwembadafdekking!

CONTACT OPNEMEN

WAAROM ZIJN DE ZWEMBADLAMELLEN VAN SOLDECK EEN GOEDE INVESTERING?

We kunnen ons voorstellen dat u een afdekking voor uw zwembad aanschaft met het oog op hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan plastic, zand, insecten of bladeren die door de wind in uw water belanden. Dat is met de zwembadlamellen van Soldeck verleden tijd.

De antivuilkamer in het systeem is speciaal ontwikkeld om vuil af te voeren. Bovendien beschermt de bedekking het zwembadwater tegen zonlicht zodat er geen algen gaan groeien. Dit is wel zo fris.

Daarbij bespaart u met de solar lamellen aanzienlijk op de energiekosten van uw zwembad door de goede isolatie. In de nacht daalt de temperatuur over het algemeen enkele graden, maar met de bedekking behoudt het water in uw zwembad de warmte.

VRAAG OFFERTE AAN

 

Een lamellen zwembadafdekking voor extra veiligheid

Een zwembad brengt tevens gevaren met zich mee. U wilt niet dat uw kinderen of huisdieren in het water vallen wanneer u even niet oplet. Daarom speelt, naast hygiëne, extra veiligheid ook een belangrijke rol bij onze zwembad lamellen.

Onze producten dragen bij aan de veiligheid van de omgeving door het grote volume met een extra hoog drijfvermogen. Soldeck is ons eigen merk van zwembadafdekking. Wij staan garant voor energiebesparing, veiligheid en afscherming tegen vuil.

 

ENERGIEBESPARENDE SOLAR LAMELLEN VOOR UW ZWEMBAD

Zwembadeigenaren willen genieten van het water, terwijl zij zich geen zorgen maken over het onderhoud. Onze bedekking met polycarbonaat zwembadlamellen is speciaal ontworpen om een zwembad schoon te houden. Een bijkomend voordeel is de isolatie de energiebesparende solar zwembadafdekking.

We bieden de solar afdekking aan in twee kleurvarianten: standaard en metallic grijs lamellen. Dit model warmt het zwemwater op door middel van het zonlicht. Door de isolerende eigenschap wordt de temperatuur behouden, waardoor u bespaart op de energiekosten.

CONTACT

 

Transparante zwembad lamellen met oprolsysteem

Voor binnenzwembaden is een solar zwembadafdekking niet noodzakelijk, omdat deze ruimtes niet verwarmd worden door zonlicht. In dit geval is het transparante model van onze zwembadlamellen voldoende om uw water te beschermen tegen vuil.

De bediening van het volautomatische oprolsysteem is eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u de afdekking over uw zwembad laten schuiven en andersom. Dit scheelt een hoop gedoe! Daarbij heeft u het dek op deze manier altijd netjes opgeruimd. Dit kan beschadigingen op de bedekking voorkomen, wat de levensduur bevordert.

 

ZWEMBAD BEDEKKING VAN SOLDECK OP MAAT GEMAAKT

Ieder zwembad is verschillend, daarom leveren we bij Solline Groep maatwerk voor iedereen. Of u nu een lamellen zwembadafdekking voor een rond, vierkant of andere vorm zwembad nodig heeft. We hebben deskundige ontwerpers in dienst, die uw product nauwkeurig op maat maken.

Solline Groep is werkzaam in Nederland, België en Duitsland, maar ook in andere Europese landen kunnen wij een lamellen oprolsysteem leveren.

We vinden het belangrijk dat u lange tijd kunt genieten van de afdekking en daarom bieden wij een uitgebreide garantie periode. Op de elektronische apparatuur van het automatische systeem ontvangt u standaard 3 jaar volledige garantie en op de lamellen is dat 5 jaar.

AFDEKKING OP MAAT AANVRAGEN

 

Hoge kwaliteit polycarbonaat

Naast onze garantie kunt u uit gaan van een lange levensduur van onze producten. Wij werken namelijk alleen met de beste kwaliteit polycarbonaat zwembadafdekking. Door het gebruik van stevig polycarbonaat in plaats van PVC, wordt uw zwembad een stuk beter verwarmt door deze bedekking. Dit materiaal is namelijk erg stevig en hierdoor prima bestand tegen ruige weersinvloeden als hagel of hoge temperaturen.

Dit sterke materiaal gaat bij normaal gebruik zeker 10 tot 15 jaar mee. Heeft u door de jaren heen toch last van extreem noodweer of slijtage van het lamellendek? Wij kunnen alle onderdelen van het oprolsysteem en lamellen voor u vervangen. Productie, onderhoud en reparatie zit bij Soldeck namelijk onder één dak.

 

Een lamellen zwembadafdekking: duurzame investering

Een lamellen zwembadafdekking voor uw zwembad is een duurzame investering om een aantal redenen. Het duurzame aspect zorgt ervoor dat u verantwoord kunt ontspannen, zonder het milieu hiermee te belasten.

Allereerst gaat de afdekking zeer lang mee, doordat het gebruikte materiaal erg hard en sterk is. Anders dan zeilen, of andere zachtere en minder sterke materialen, scheurt en breekt een lamellen zwembadafdekking van polycarbonaat niet snel. Dit is een prettige eigenschap, omdat het installeren van de lamellen over het zwembad nogal een klus is.

Verder wordt de lamellen zwembadafdekking vervaardigd uit duurzaam, milieuvriendelijk polycarbonaat. Met name het feit dat de lamellen recyclebaar zijn, maakt dat ze het milieu sparen.

Meer weten over Soldeck Poolcovers?

De op maat gemaakte zwembad bedekking kan binnen 15 dagen geproduceerd worden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende soorten lamellen. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze van zwembaden en accessoires op maat.

Als u een idee wilt krijgen van de bijbehorende kosten kunt u het beste een offerte aanvragen. Door het maatwerk is de prijs afhankelijk van een aantal factoren. Wij helpen u graag met de productie en installatie van onze Soldeck Poolcovers voor nieuwe zwembadafdekking.

 

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550131
info@soldeck.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak