Polypropyleen zwembaden

SOLPOOL ZWEMBADEN

In onze eigen fabriek in Drachten worden Solpool polypropyleen zwembaden gemaakt. Dit type zwembad is erg populair voor zowel binnen als buiten. Dit materiaal is namelijk erg sterk, duurzaam en onderhoudsarm is. Door meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij zwembaden van polypropyleen aanleggen van de beste kwaliteit! Dit doen wij in binnen- en buitenland.

Doordat wij alles voor een polypropyleen zwembad zelf produceren kunnen wij naar wens alle voorbereidingen treffen met inbouwdelen, verlichting, diverse modellen trappen en de voorbereiding voor onze Soldeck zwembadafdekking. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

PP zwembad aanleggen

Diverse polypropyleen zwembaden

Polypropyleen zwembaden, ook wel polypropeen of pp zwembad genoemd, kan geproduceerd worden in verschillende kleuren zoals wit, ice blue, lichtgrijs of antraciet.

Groot voordeel van onze eigen fabriek is dat wij het volledige ontwerp, productie en installatie in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk!

Daarbij hebben polypropyleen zwembaden nog meer voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Antibacterieel en vriendelijk voor de huid
  • Lange levensduur
  • Asmose vrij materiaal
  • Dubbele UV bescherming
  • Strakke en gladde afwerking

 

CONTACT

Lange levensduur voor polypropyleen zwembad

Polypropyleen is sterk materiaal met een lange levensduur. Met dit thermoplastisch polymeer hoeft u niet bang te zijn voor bacteriegroei. Daarbij is het materiaal ook nog eens bestand tegen sterke oplosmiddelen, basen en zuren.  

Niet voor niets dus dat wij voor een zwembad polypropyleen gebruiken. Doordat het materiaal zo sterk is, wordt het ook veel gebruikt voor medische apparatuur, auto-onderdelen, boten en zelfs plastic meubelen.

Daarbij is het materiaal niet alleen duurzaam in levensduur, maar ook doordat het goed te recyclen is. Door de lange levensduur van een pp zwembad is de prijs relatief laag. Op basis van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte maken.

 

PP zwembad gemaakt door vakmensen

Doordat wij alle werkzaamheden vanaf ontwerp en productie tot aan het zwembad aanleggen zelf uitvoeren, kunnen wij topkwaliteit garanderen. Welke wensen u ook heeft, onze ervaren vakmensen kunnen deze realiseren!

Onze standaard zwembaden worden gemaakt met 8 mm polypropyleen dat speciaal voor ons gemaakt wordt en wordt verreikt met extra UV bescherming omdat we ook werkzaam zijn in het buitenland. Voor onze exclusief lijn gebruiken we 10 mm plaat materiaal en zijn de ribben groter zodat de pvc leidingen daar in geplaatst kunnen worden.

Onder een standaard zwembad verstaan wij een formaat met een breedte van 3,5 tot 5 meter en een lengte tot en met 12 meter. Wilt u liever een afwijkende maat of vorm? Dat is geen probleem. Vanzelfsprekend kunnen onze specialisten u adviseren over de mogelijkheden voor een polypropyleen zwembad kopen.

 

Solpool zwembad inclusief accessoires

Onze installateurs van Soltech zwembadtechniek kunnen diverse accessoires voor u installeren. Denk daarbij ook aan verschillende accessoires zoals lamellen zwembadbedekking, verwarming van het zwembadwater of een zwembadoverkapping.

Ook als er onverhoopt iets kapot gaat, kunnen wij u helpen met reparaties aan het zwembad. Om reparaties zo veel mogelijk te voorkopen geven wij bij de aanleg en installatie tips over onderhoud en reiniging van polypropyleen. Zo kan een zwembadrobot een uitkomst zijn voor het onderhoud. Ook kunnen wij een automatische waterbehandeling door zoutelektrolyse of chloor voor u installeren.

Polypropyleen zwembad aanleggen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor het aanleggen van een nieuw zwembad? Onze specialisten kunnen u adviseren op basis van uw wensen.

Hoewel onze fabriek in Nederland is gevestigd, kunnen wij ook zwembaden installeren in het buitenland. Zo hebben wij al diverse projecten afgerond in België, Duitsland, Spanje en zelfs Curaçao! Daarbij kunnen we indien nodig het zwembad transporteren middels externe bouwkranen om over huizen of obstakels tot circa 45 meter te tillen.

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder bij de keuzes en ontwikkeling van polypropyleen zwembaden!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550131
info@solpool.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak

Cookieverklaring
Privacyverklaring